Agresif kondüktör otobüsü birbirine kattı

06 Aralık 2012 Perşembe 14:33
Agresif kondüktör otobüsü birbirine kattı






MOSKOVA (CİHAN)- Bir yolcu tarafından cep telefonu ile çekilen görüntülerde küçük çocuğu için bilet ödemek istemeyen annenin otobüsten inmesine kondüktörün izin vermediği görülüyor.

Oldukça sinirli olduğu görülen kondüktör, otobüsten inmek isteyen kadını kollarını açarak engellemeye çalışıyor. Bu sırada otobüste bulunan yolculardan biri kondüktörün saçlarından çekerek kadının otobüsten inmesini sağlıyor.

Görüntünün YouTube'a düşmesinin ardından, sosyal medyada en çok tartışılan konulardan biri haline geldi.

Yarotank adlı kullanıcı, kondüktörün bu şekilde yolcuyu engelleme hakkına sahip olmadığını savunurken, SuperLumpen adlı kullanıcı ise kondüktörün yaptığını haklı buldu.

SuperLumpen, Bence burada kondüktör çok doğru yapmış, ücretini ödemeyen bir yolcuyu tutuyor. Çocuk falan hiçbir şekilde bahane olamaz. Kondüktöre saldıran adamı bütün otobüsün öylece izlemesi de şaşkınlık verici. açıklaması yaptı.

Aynı kondüktörün geçen senede benzer bir olaya sebep olduğu ortaya çıktı. Başka bir videoda ise bilet ücretini ödeyen adama yeniden bilet satmaya çalıştığı görülüyor.

CİHAN
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.