Ağrı Doğubayazıt'ta hain saldırı; 1 şehit var

Terör örgütü Afrin Harekatı sırasında ağır kayıplar verince sınır kesimlerinde intikam saldırılarına yöneldi. Ağrı Doğubayazıt İran sınır hattında teröristlerin düzenlediği saldırıda bir asker şehit düştü.

31 Ocak 2018 Çarşamba 18:58
Ağrı Doğubayazıt'ta hain saldırı; 1 şehit var






Ağrı Doğubayazıt'ta hain saldırı; 1 şehit var

Ağrı' nın Doğubayazıt  ilçesi Telçeker  köyündeki karakola PKK 'lı teröristlerin İran tarafından  taciz ateşi açmaları sonucu 1 er şehit oldu, 1 uzman çavuş yaralandı.

SINIR DUVARI YAKINLARINDA SALDIRI

Ağrı'nın Doğubayazıt ilçesindeki Şehit Piyade Er Haşim Türkoğlu Karakolu'nda görevli askerler, sınır devreyesi yaparken bir grup PKK'lı terörist ile karşılaştı. Çıkan çatışmada bir er şehit olurken, bir uzman çavuş yaralandı.
Gürbulak Sınır Kapısı yakınlarındaki Şehit Piyade Er Haşim Türkoğlu Karakolu'nda görevli güvenlik güçleri, bugün öğlen saatlerinde örülen sınır duvarı çevresinde devriye görevini sürdürürken bir grup PKK'lı terörist ile sıcak temas sağlandı.

Çıkan çatışmada bir er ile bir uzman çavuş ağır yaralandı. Yaralı askerler ambulanslarla Doğubayazıt ilçesindeki Doç. Dr. Yaşar Eryılmaz Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Yaralı er burada yapılan tüm müdahalelere müdahalelere rağmen şehit oldu.

Yaralı uzman çavuş ise askeri helikopterle Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edildi.

Çatışmanın ardından kaçan teröristlerin etkisiz hale getirilmesi için bölgede operasyon başlatıldı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.