Ağrılı Tenisçiler İspanya´ya uçtu

02 Aralık 2012 Pazar 21:06
Ağrılı Tenisçiler İspanya´ya uçtu






AĞRI (CİHAN)- Türkiye Tenis Federasyonu (TTF), Marmara Üniversitesi ve Ağrı Tenis Kulübü işbirliğince hazırlanan Ağrı'dan Avrupa'ya Tenis Kardeşliği adlı proje kapsamında İspanya´nın Barcelona kentine gidecek olan gençler, Ağrı Tenis Kulübü önünde yapılan törenle uğurlandılar.

Türkiye Tenis Federasyonu (TTF), Marmara Üniversitesi ve Ağrı Tenis Kulübü işbirliğince hazırlanan Ağrı'dan Avrupa'ya Tenis Kardeşliği adlı proje kapsamında, İspanya´ya gidecek olan Ağrılı gençler Ağrı Tenis Kulübü´nde düzenlenen merasimle uğurlandı.

Tenis sporunda son derece önemli gelişmelerin yaşandığı Ağrı´da, dünyanın en büyük tenis ekolüne sahip olan İspanya´ya gidecek olan gençlerin heyecanlı oldukları gözlendi.

Uğurlama sırasında bir açıklama yapan Ağrı Tenis Kulübü Başkanı Kasım Kaya, yapılan projelerin genç tenisçilerin ufkunu açtığını, bu sayede Ağrılı gençlerin Barcelona kentinde 5 gün boyunca tenis eğitimlerinin yanı sıra tarihi ve turistik mekanları gezeceklerini dile getirerek, projeye emek verenlere teşekkür etti. Kaya açıklamasında şunları söyledi:

Ağrı'dan Avrupa'ya Tenis Kardeşliği isimli bu proje sayesinde genç tenisçilerimiz hayallerini gerçekleştirme fırsatı yakalamışlardır. Dünyanın en büyük tenis akademisi olan Brugera Tenis Akademisi´nin misafiri olarak gidecek olan gençlerimiz, ünlü hocalar eşliğinde temel tenis eğitimleri alacaklar. Bu proje kapsamında çok kısa bir süre önce İspanyol tenisçiler Ağrı´ya gelerek deneyimlerini bizimle paylaştılar.

Marmara Üniversitesi ve Türkiye Tenis Federasyonu´nun bizlere desteği sayesinde Ağrı Tenis Kulübü yaptığı projelerle örnek bir kulüp olma başarısı göstermiştir. Bu başarının arkasında çalışan yönetim kuruluna ve özellikle Ağrı Valisi Dr. Mehmet Tekinarslan´a verdikleri destekten dolayı tenis camiası adına sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum.

Ağrı Tenis Kulübü önünde gerçekleştirilen uğurlamaya katılan tenisçilerin aileleri çocuklarını ilk defa yurt dışına göndermenin heyecanını yaşadılar. Duygusal anların yaşandığı uğurlamaya, Ağrı Tenis Kulübü yöneticileri ve sporcuları da katıldı.
CİHAN
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.