AK Parti Atakum ilçe teşkilatı hastane yöneticilerini ziyaret etti

05 Aralık 2012 Çarşamba 13:45
AK Parti Atakum ilçe teşkilatı hastane yöneticilerini ziyaret etti






SAMSUN (CİHAN)- Samsun'da görev değişikliği yaşanan hastane yöneticilerine 'hayırlı olsun' ziyareti gerçekleştiren AK Parti İlkadım İlçe Başkanı İhsan Kurnaz, sağlık alanında yaşanan değişimin baş döndürücü olduğunu söyledi.

İhsan Kurnaz ve yönetim kurulu üyeleri, Samsun Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Uzm. Dr. Hasan Rıza Aydın, Samsun Kamu Hastaneleri Birliği Daire Başkanı Op. Dr. Ahmet İsmailoğlu ve Eğitim Araştırma Hastanesi Yöneticisi Op. Dr. Dursun Mehel'i ziyaret ederek, 'hayırlı olsun' dileklerini iletti.

Yeni görevlerine atananlara başarılar dileyen Kurnaz, AK Parti iktidarının yaptığı en başarılı icraatların sağlık alanında olduğunu ifade etti. Bu alanda devrim niteliğinde köklü değişim ve dönüşüm yaşandığını söyleyen Kurnaz, Bu çalışmalardan dolayı dua alıyoruz. Vatandaşımız partimize dua ediyor. Partimizin oy oranının yüksekliğinde bu çalışmaların da etkisi var. Herkesi memnun eden projeler üretilip, geliştiriliyor. Samsun'un da bu değişim ve dönüşümden nasıl pay aldığını görmek mümkün. Bugün 'Sağlık Kenti Samsun' vurgusunun altında bu sektörü devletin verdiği teşvik ve yapılan yatırımlar vardır. dedi.

PROJELER TEK TEK HAYATA GEÇECEK

Özellikle sağlık alanında yaşanan değişim ve dönüşümü gerçekleştiren başta Başbakan Erdoğan ve Sağlık Bakanı Recep Akdağ'a vatandaşın lehine yapılan çalışmalar için şükranlarını ileten İhsan Kurnaz, Her alanda yaptığımız atılımlar AK Parti iktidarıyla devam edecek. Hedef 2023 vizyonu doğrultusunda projelerimizi tek tek hayata geçireceğiz. Vatandaşımızın hizmet alımını kolaylaştıracak, Samsun'umuza, bölgemize ve Türkiye'mize yakışır hizmetler yapılmaya devam edecektir. diye konuştu.
CİHAN
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.