“Ak Parti Gençlik Kolu Başkanları makam araçlarıyla geziyor“

Cumhurbaşkanı Erdoğan ile ilgili ilk biyografi kitabını yazan ve Ak Partili olduğunu dile getiren gazeteci Kader Gür, gençlik kolu başkanlarının makam araçları ile gezdiğini söyleyerek isyan etti. Gür, "Gençlik kolları başkanının makam arabası var, kapısını açtırıyor" dedi.

08 Aralık 2015 Salı 11:51
“Ak Parti Gençlik Kolu Başkanları makam araçlarıyla geziyor“






Ak Parti'de ülke kaynaklarının israf edilmesi tartışılıyor. Başbakan Eski Yardımcısı Bülent Arınç'ın, "İsrafın önünü alsak sizden vergi almamıza gerek kalmaz" sözlerini hatırlatan bir bilgiyi, kendisini Ak Partili olarak tanımlayan gazeteci Kader Gür paylaştı. Gür, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın hayatını ilk kez anlatan "Esaretten Zirveye" adlı kitabın yazarı. Ak Parti'de gençlik kolları başkanlarının bile makam araçlarının bulunduğunu söyleyen Gür, KRT'de Çağlar Cilara'nın programına konuk oldu ve şu ifadeleri kaydetti:

"Bir gençlik kolu başkanının makam aracı olur mu? "
"Tamamen herşeyi bedavadan bulan yeni jenerasyon, biraz kibre kapıldı. Bunu örnekleyebilirim. Mesela, bir gençlik kolu başkanının makam aracı olur mu? İş bu boyuta kadar geldi. Ama bunlara biz, durun dedik. Böyle birşey yok. Gençlik kolları başkanı makam arabasıyla gezerse onu gören vatandaş ne düşünür? Vatandaş rahatsız oluyor, ben bile partili olarak rahatsız oluyorum. Gençlik kolları başkanının makam arabası var, kapısını açtırıyor, bunu Ak Parti'de yapıyorlar. Bunun doğru olmadığını, bir an önce ortadan kaldırılması gerektiğini söyledik."
AÇIKLAMALARIN GÖRÜNTÜSÜ:

Son Güncelleme: 08.12.2015 11:57
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.