AK Parti Konak Gençlik Kolları yedi başarılı öğrenciyi İstanbul´a götürdü

06 Aralık 2012 Perşembe 13:40
AK Parti Konak Gençlik Kolları yedi başarılı öğrenciyi İstanbul´a götürdü






İZMİR (CİHAN)- AK Parti Konak İlçe Gençlik Kolları, Hayal Et Gerçekleştirelim projesi kapsamında derslerinde başarılı olan yedi öğrenciyi İstanbul gezisine götürdü. Sosyal işlerden sorumlu İlçe Gençlik Kolları Başkan Yardımcısı Özcan Ata öncülüğündeki proje için çocuklarla birlikte İstanbul´a giden ekipte İlçe Gençlik Kolları Teşkilat Başkanı Uğur Özcan ile Tanıtım ve Medya Başkanı Samiye Yılmaz da yer aldı.

İzmir'in Konak ilçesindeki çeşitli okulların 6. sınıflarındaki öğrencilerin götürüldüğü geziye öğretmenleri de eşlik etti. İstanbul'da başta tarihî yarımada olmak üzere tarihi ve kültürel öneme sahip yerler tanıtıldı. Çocuklara yönelik etkinliklerinin devam edeceğini belirten İlçe Gençlik Kolları Başkanı Emrah Erol, Çocukların temel hak ve özgürlüklerinin korunması ve hayallerine ulaşabilmeleri için güzel bir çocukluk dönemi geçirmeleri sağlanmalıdır. Biz bu nedenle çocuklarımız için hazırladığımız projelere ağırlık veriyoruz, çünkü biliyoruz ki çocuklarımız geleceğimizdir. dedi. CİHAN
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.