AK Parti tüm mitingleri ve etkinlikleri askıya aldı

Ankara'da düzenlenen vahşi saldırının ardından AK Parti yurt çapındaki miting ve etkinlikleri asyıka aldı.

12 Ekim 2015 Pazartesi 17:37
AK Parti tüm mitingleri ve etkinlikleri askıya aldı






AK Parti tüm mitingleri ve etkinlikleri askıya aldı

Ankara'da düzenlenen vahşi saldırının ardından AK Parti yurt çapındaki miting ve etkinlikleri asyıka aldı.

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, "Mitinglerimizi askıya aldık. Sayın Genel Başkanımız, Başbakanımız, cuma gününe kadar herhangi bir miting gerçekleştirmeyecek'' dedi. CHP de, perşembe gününe kadar mitinglerini iptal etti.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik, AK Parti Genel Merkezi'nde gerçekleştirilen Merkez Yürütme Kurulu (MYK) toplantısının ardından basın toplantısı düzenledi.

MYK'da son olayların değerlendirildiğini belirten Çelik, "Bu vesileyle bir kere daha AK Parti MYK'sı olarak Cumhuriyet tarihinin en kanlı terör saldırısında hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet diliyoruz, aynı zamanda yaralılara acil şifalar diliyoruz. Bu çerçevede bu terör saldırılarını gerçekleştirenleri, bunların arkasındaki bütün güçleri lanetliyor ve kınıyoruz" diye konuştu.

Çok büyük bir acıyla karşı karşıya olunduğuna işaret eden Çelik, "Acı bizim acımız. Kaybettiğimiz vatandaşlarımız, kardeşlerimiz, evlatlarımız ortak havayı soluduğumuz ortak vatanı paylaştığımız ortak kaderi paylaştığımız kendi insanımız. Dolayısıyla bu saldırı, herhangi bir kesime, herhangi bir gruba yapılmış diye düşünülmemeli. Bu milletimizin tamamına yapılmış, Türkiye'yi, hepimizi hedef almış bir saldırıdır. Bu saldırı bizi can evimizden vurmuştur, bizi göz bebeğimizden vurmuştur" ifadesini kullandı.

"HEPİMİZ TAZİYE SAHİBİYİZ, HEPİMİZ BU ACININ BİR PARÇASIYIZ"

Çelik, "Türkiye Cumhuriyeti'nin vatandaşları orada hedef olmuştur, milletçe hedef olduk. Cumhuriyet tarihimizde karşılaştığımız en büyük acılardan bir tanesi, bu bakımdan hepimiz taziye sahibiyiz, hepimiz bu acının bir parçasıyız. Başta acılı aileleri olmak üzere bütün milletimize başsağlığı dileklerimizi arz ediyoruz" dedi.
Son Güncelleme: 12.10.2015 17:39
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.