AK Parti'li Çetin, annesini son yolculuğuna uğurladı

03 Aralık 2012 Pazartesi 15:23
AK Parti'li Çetin, annesini son yolculuğuna uğurladı






İSTANBUL (CİHAN)- AK Parti İstanbul Milletvekili Muhammed Çetin'in 72 yaşında hayatını kaybeden annesi Memnune Çetin, Şile'nin Doğancılı Köyü'nde toprağa verildi.

Tedavi gördüğü Başakşehir'deki özel bir hastanede hayatını kaybeden Memnune Çetin'in cenazesi, sabah saatlerinde Doğancılı Köyü'ne getirildi. Köy camiinde öğle namazını müteakiben kılınan cenaze namazından sonra merhumenin cenazesi yine köy mezarlığında defnedildi.

Milletvekili Muhammet Çetin'i üzüntülü gününde AK Parti İstanbul İl Başkanı Aziz Babuşcu, İşadamı Ayhan Bermek, Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek ile bazı partililer ve köy halkı yalnız bırakmadı.

Cenaze namazı sonrası annesinin tabutunu omuzlarında cenaze arabasına kadar taşıyan Çetin, daha sonra taziyeleri kabul etti. Cami avlusunda Cihan Haber Ajansı'na (Cihan) açıklama yapan Çetin, ölümün ve ahiretin hak olduğunu hatırlatarak, Ölüm Allah'a kavuşmak için, Efendimize kavuşmak için bir vesile. Güzel bir şey. Efendimiz de vefat etmiş. Demek ki sevgililere kavuşmak için olması gereken bir şey. Allah hepimize imanla, Kur'an'la ismetle, izzetle gitmeyi nasip etsin! Son nefesimizde Kelime-i Şahadet'le ruhumuzu teslim etmeyi nasip etsin.' dedi. CİHAN
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.