AK Partili Kurt'a ilk tebrik MHP'li Demirtaş'tan geldi

05 Aralık 2012 Çarşamba 11:53
AK Partili Kurt'a ilk tebrik MHP'li Demirtaş'tan geldi






SAMSUN (CİHAN)- Samsun 3. Noteri´ndeki yeni görevine başlayan 22. Dönem AK Parti Samsun Milletvekili Mehmet Kurt'a ilk tebrik, MHP'li İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş´tan geldi.

Başkan Demirtaş, Samsun 3. Noteri´ndeki yeni görevine başlayan 22. Dönem AK Parti Samsun Milletvekili Mehmet Kurt´u noter binasındaki makamında ziyaret etti. Kurt'a hayırlı olsun dileklerini ileten Demirtaş, İlkadım ilçesinin gelişimi ve tanıtım için özverili çalışmalarla bölge sektörlerini ve işletmelerini ön plana çıkarmak için sektör ziyaretlerine önem verdiklerini kaydetti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirten yeni Samsun 3. Noteri Mehmet Kurt, İlkadım ilçesi çok büyük bir ilçe ve günden güne de büyüyor. Biz de noterlik olarak bu kadar yoğun bir nüfusa sahip ilçemizde üzerimize düşeni layıkıyla yapmaya çalışıyoruz. Belediye Başkanımız Necattin Demirtaş´ın yapmış olduğu bu nezaket ziyaretinden dolayı kendisine teşekkür ediyorum. dedi. CİHAN
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.