AK Parti'li Yıldırım: Köylerdeki içme suyu şebekeleri yenileniyor

03 Aralık 2012 Pazartesi 15:27
AK Parti'li Yıldırım: Köylerdeki içme suyu şebekeleri yenileniyor






BURDUR (CİHAN)- Burdur Milletvekili ve AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Dr. Hasan Hami Yıldırım, köylerde içeme suyu şebekelerinin sağlıklı hale getirmek için yenilendiğini belitti.

Hami Yıldırım, Bucak´a bağlı Seydiköy İçme Suyu Şebekesi yapım çalışmalarını yerinde inceleyerek, İl Genel Meclisi Üyesi Sabri Uçan´dan çalışmalar hakkında bildi aldı.

Köylerde içme suyu şebekelerinin yenilendiğini söyleyen Milletvekili Yıldırım, Seydiköy´de de çalışmalar tamamlanmak üzere, içme suyunda artık panolu-saatli sisteme geçilmekte. Bucak´ta Elsazı, Kuşbaba, Kuyubaşı ve Alkaya köylerinde çalışmalar devam ediyor. Burdur merkeze bağlı bazı köylerde ve diğer ilçelerimize bağlı bazı köylerde, içme suyu şebekeleri yenileniyor. Ayrıca Karaseki, Çobanpınar ve Kızılseki´de içme suyu isale hatları yenilenmiştir. dedi.

Bucak Cumhuriyet Caddesi'nde bulunan esnafları ziyaret eden Yıldırım, hemşehrilerinin sorunlarını da dinledi. Yıldırım, esnaflarla sohbet ederek, bir sıkıntı, şikayet ve isteklerinin olup olmadığını sordu. Esnaftan yoğun ilgisiyle karşılaşan Yıldırım, her zaman çiftçinin ve esnafın sorunları ile yakından ilgilendiklerini söyledi.

Yıldırım, ardından AK Parti Bucak İlçe Teşkilatı'nda bir araya gelip sohbet ettiği vatandaşların sorunlarını da dinledi.
CİHAN
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.