Akhisar'da deprem; Akhisar sabaha karşı 4.4 ile sallandı

Son Depremler, Manisa'nın Akhisar ilçesi yakınlarından meydana gelen 4.4 ve 4.2 büyüklüğündeki iki deprem vatandaşları sokaklara döktü. Ballıca köyü yakınlarında meydana gelen iki ayrı depremde can ve mal kaybı konusunda henüz bilgi yok.

15 Ekim 2016 Cumartesi 03:05
Akhisar'da deprem; Akhisar sabaha karşı 4.4 ile sallandı






Akhisar'da deprem; Akhisar sabaha karşı 4.4 ile sallandı

Son Depremler, Manisa'nın Akhisar ilçesi yakınlarından meydana gelen 4.4 ve 4.2 büyüklüğündeki iki deprem vatandaşları sokaklara döktü.

Ege ve Marmara bölgelerinde çok sayıda il ve ilçede hissedilen deprem vatandaşlar arasında korku ve paniğe neden oldu.

Sabaha karşı saat 05.49'da meydana gelen ilk deprem 4.4 olarak ölçüldü. Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi verilerine göre saat Manisa Akhisar ilçesine bağlı Ballıca köyü yakınlarındaki ilk deprem yerin 11.3 KM derinliğinde oluştu. İkinci deprem ise yerin 6.3 KM derinliğinde yine aynı bölgede meydana geldi. İkinci deprem saat 05.52 te ve 4.4 büyüklüğünde kaydedildi.

İzmir ve Manisa başta olmak üzere çok sayıda ilçede hissedilen deprem sonrası vatandaşlar sokaklara döküldü.
Kırkağaç, Turgutlu, Salihli, Göcek, Soma, Bergama, İzmir, Menemen, Kınık, Dikili ve çevresinde yoğun olarak hissedilen iki depremin can ve mal kaybına yol açıp açmadığı henüz bilinmiyor.

AYRINTILAR TAKİP EDİLİYOR..
Anahtar Kelimeler:
Son DepremlerDeprem
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
isa karaman 2016-10-15 03:16:55

salihlide hissettik çok korkucu geldi çok deprem sanki aşağıdan yukarıya doğru balyozla vuruyor hissi gibi ilk kez duyuldu

Avatar
kayahan solar 2016-10-15 03:18:41

deprem çok ürkütücü sesle uyandırdı, kınıkta bile hissedilmiş herkese geçmiş olsun işAllah can kaybı olmaz köpekler hala havlıyor nebiçim