Akhisarlı erkek berberi dünya üçüncüsü oldu

06 Kasım 2012 Salı 17:37
Akhisarlı erkek berberi dünya üçüncüsü oldu






MANİSA (CİHAN)- Manisa'nın Akhisar ilçesinde 23 yıldır erkek berberliği yapan Ferdi Deren, derecelerine bir yenisini ekledi. Dünya Kuaförler Federasyonu (CMC) tarafından İtalya'nın Selerno şehrinde düzenlenen uluslararası festival Internazionale Della Coiffure e Dell Estetica çerçevesindeki saç yapma yarışmasına katılan Deren, erkek saç tasarımında dünya üçüncüsü oldu. Bayanlar kategorisinde ise Ankara'dan Akın Özkan, Mersin'den Berna Asker ve İstanbul'dan Savaş Aydoğan Türkiye'ye dünya üçüncülüğü kazandırdı. Uluslararası Saç Show Yarışması'na 15 ülkeden yüzlerce kuaförün katıldığı festival üç gün sürdü.

Mesleğimi severek yaptığını belirten Ferdi Deren, İşimi bir an önce yaparak paramı kazanayım düşüncesine hiçbir zaman kapılmadım. Mesleğe olan aşkımı ve sevgimi, parmaklarımı kullanarak makasa yansıtıyorum. Mesleğime sevdam sayesinde Türkiye'de birçok yarışmada farklı dereceler, ödüller kazandım. Bunlardan bazıları yine uluslararasıydı. 2012'de Türkiye'nin en iyi kuaförü ve şov ödülünü kazandım. Ayrıca birçok ilde ve ilçede düzenlenen şovlara katılarak dereceler elde ettim. Dünya üçüncülüğüyle bu başarıma bir yenisini daha eklemiş olmanın mutluluğunu yaşıyorum. dedi. CİHAN
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.