Akkent Spor Köyü inşaatı hızla devam ediyor

07 Aralık 2012 Cuma 16:27
Akkent Spor Köyü inşaatı hızla devam ediyor






GAZİANTEP (CİHAN)- Gaziantep Şahinbey Belediyesi tarafından 86 bin metrekare alan üzerine kurulan Akkent Spor Köyü'nün inşaatı hızla devam ediyor.

Akkent spor köyü projesi kapsamında yapılan çalışmalar hakkında bilgiler veren Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, spor köyünün 2013 yılı içinde tüm donatıları ile tamamlanarak halkın hizmetine sunulacağını söyledi.

Tahmazoğlu, Modern olarak inşa ettiğimiz ve içinde engelli yüzme havuzu bulunan kapalı yüzme havuzu tamamlanmak üzere. Spor salonu ve saunası ile komplike bir tesis olan yüzme havuzumuzu yakın zamanda hizmete sunacağız. Akkent Spor Köyümüz içinde 6 bin metrekare alanda kapalı spor salonumuzun temelini atarak inşaatına başladık. Kısa sürede burasını da tamamlayarak hizmete alacağız. Yine bu alan içerisinde yürüyüş yolları, piknik alanları, halı sahalar, basketbol voleybol tenis kortları kafeteryaları etap etap tamamlayarak hizmete açmış olacağız. açıklamalarına yer verdi.
CİHAN
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.