AKMOD'tan muhtarlara farkındalık eğitim verdi

06 Aralık 2012 Perşembe 16:13
AKMOD'tan muhtarlara farkındalık eğitim verdi






KAHRAMANMARAŞ (CİHAN)- Kahramanmaraş Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü ve Arama Kurtarma ve Moral Destek Ekibi (AKMOD) mahalle muhtarlarına farkındalık eğitimi veriyor.
Mehmet Akif Ersoy Kültür Merkezi'nde sinevizyon eşliğinde düzenlenen eğitim seminerinde, deprem öncesi, deprem anı ve sonrasında doğru hareket tarzı, yangın anında yapılması gereken konular muhtarlara anlatılıyor.
Kahramanmaraş İtfaiye Müdürü ve AKMOD Başkanı Cahit Küçükönder, muhtarlar başkanlığında oluşturulan 30´ar kişilik afet gönüllülerine farkındalık eğitimleri verdiklerini söyledi. Muhtarların mahalleler için büyük önem taşıdığını vurgulayan Küçükönder Amacımız yangın ve deprem zararlarını azaltmaya yönelik toplumsal bilinç oluşturmak. İtfaiye ve AKMOD gönüllüleri olarak her türlü afet ve yangınlara karşı hazırlıklı olmayı hedefliyoruz. Farkındalık eğitimleri yıl boyunca tüm okullarımızda, fabrikalarda ve mahallelerde uygulamalı olarak devam edecek. dedi.
CİHAN
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.