Aksaray'daki silahlı kavga

07 Aralık 2012 Cuma 17:53
Aksaray'daki silahlı kavga






AKSARAY (CİHAN)- Aksaray'ın Güzelyurt ilçesinde bir kişinin öldüğü, bir kişinin yaralandığı silahlı kavgayla ilgili İ.A. isimli şahıs yakalandı.

Eski İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nde hizmetli olarak çalışan Mustafa Kımık (33), Güzelyurt ilçesine gezmeye gitmişti. Kımık ile restorant işletmecisi İ.A. (49) arasında tartışma çıkmıştı. Tartışmanın kısa sürede kavgaya dönüşmesi sonucu İ.A. tüfekle Mustafa Kımık ve yanında bulunan arkadaşı K.A.'ya ateş etmişti. Başına saçmalar isabet eden Kımık, olay yerinde hayatını kaybetmiş, yaralanan K.A ise Aksaray Devlet Hastanesi'ne kaldırılmıştı.

Mustafa Kımık'ın öldürülmesi ile ilgili ifade veren İ.A., emniyette yapılan sorgulamasının ardından Aksaray Adliyesi´ne sevk edildi. Kendini görüntüleyen basın mensuplarının `Neden öldürdünüz´ sorularını yanıtlayan Altınsoy, kendisinden daha önce 700 TL haraç aldıklarını ve tekrar gelerek haraç istediklerini, kendisini ölümle tehdit etiklerini ve bu yüzden öldürdüğünü iddia etti.
CİHAN
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.