Akseki'de 3 otomobil çarpıştı: 1 ölü, 8 yaralı

19 Temmuz 2011 Salı 11:14
Akseki'de 3 otomobil çarpıştı: 1 ölü, 8 yaralı









Alınan bilgiye göre, Seydişehir-Akseki karayolunun Yarpuz mevkisinde, Burak Dirican yönetimindeki 06 RG 049 plakalı otomobille, Antalya yönüne giden Hakan Seymen yönetimindeki 71 DP 424 plakalı otomobil, Yarpuz mevkisinde çarpıştı. Antalya yönüne seyretmekte olan Ahmet Eken yönetimindeki 42 AEL 18 plakalı otomobil de kaza yapan araçlara çarptı.

Kazada, Sürücü Hakan Seymen olay yerinde yaşamını yitirdi. Bu araçta bulunan Cansever Sade ve Gülistan Sade ile isimleri henüz tespit edilemeyen 4'ü çocuk 5 kişi ve 06 RG 049 plakalı aracın sürücüsü Burak Dirican yaralandı.

Otomobilde sıkışan yaralılar Akseki bölgesinde kaza kırım aracı olmadığı için, yaklaşık 1,5 saat Manavgat ilçesinden kaza kırım ekibi gelmesini beklediler.

Daha sonra araçtan çıkarılan yaralılar, Seydişehir, Manavgat ve Antalya'daki hastanelere kaldırıldı. Antalya'ya sevk edilen yaralılar, hava ambulansıyla taşındı.

Kazadan sonra Seydişehir-Akseki karayolu iki saat trafiğe kapalı kaldı.

Akseki Kaymakamı Mekan Çeviren, kazanın ardından olay yerine gelerek kurtarma çalışmalarını izledi.

KULU YOLUNDA KAZA



İki otomobil çarpıştı: 8 yaralı
Konya'nın Kulu ilçesinde iki otomobilin çarpışması sonucu 8 kişi yaralandı.
 

Edinilen bilgiye göre, Habip Çelik (60) idaresindeki 06 D 1943 plakalı otomobil, ilçenin Tavşançalı beldesinde Erhan Ergül yönetimindeki 01 PC 965 plakalı otomobille çarpıştı.

Kazada, araç sürücüleri ile Mümin (60) ve Melis Kayalı (60), Sultan (57) ve Murat Çelik (20), Çiğdem (30) ile Mustafa Alan Oğuz (1) yaralandı.

Yaralılar, ambulanslarla Cihanbeyli ve Konya'daki çeşitli hastanelere kaldırıldı.


Erzurum'da yolcu otobüsü devrildi: 4 ölü
  Erzurum-Erzincan karayolunda İran plakalı tur otobüsünün devrilmesi sonucu meydana gelen trafik kazasında biri Türk emniyet amiri 4 kişi öldü, yaklaşık 20 kişi yaralandı.
AA muhabirinin edindiği bilgiye göre, Tahran İstanbul seferi yapan Muhammed Ali Dadres yönetimindeki 35 A55510 İran plakalı tur otobüsü, Erzurum-Erzincan karayolunun 71'inci kilometresi Kör Tüneller mevkisinde devrildi. Kazada sürücü Dadres ile Gürbulak Sınır Kapısı'ndan Bolu'ya gitmek üzere otobüse yolcu olarak binan Ağrı Emniyet Müdürlüğü'nde görevli Emniyet Amiri Aydın Güzel, İran uyruklu Adenia Futuh Abadi ve kimliği henüz belirlenemeyen bir kadın öldü. Otobüste toplam 30 kişinin olduğu, kazada yaralanan yaklaşık 20 kişinin Erzurum'daki hastanelere kaldırıldığı öğrenildi.

İpsala'da kaza: 4 yaralı
Edirne'nin İpsala ilçesine bağlı İbriktepe beldesinde, evin duvarına çarparak takla atan araçtaki 4 kişi yaralandı.

Alınan bilgiye göre, Sultan beldesinden İbriktepe'ye seyreden Halit Çakmak (23) yönetimindeki 22 FZ 611 plakalı otomobil, beldenin girişindeki keskin viraja kontrolsüz ve hızlı giriş yaptı. Araç, bir evin duvarına çarparak takla attı. Yaralanan Halit Çakmak, Oğuz Meriç (19), İsmail Meriç (24), Murat Çakmak (22) ve Ümit Tekkartal (27), ambulanslarla Keşan Devlet Hastanesi'ne getirilerek tedavi altına alındı.

 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.