Alanya´da esrar operasyonu: 4 gözaltı

06 Aralık 2012 Perşembe 10:49
Alanya´da esrar operasyonu: 4 gözaltı






ANTALYA (CİHAN)- Antalya'nın Alanya ilçesinde yapılan uyuşturucu operasyonunda 4 kişi gözaltına alındı. Operasyonda 6 kilogram 300 gram esrar maddesi ele geçirildi.

Alanya İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Grup Amirliği ekipleri, piyasaya esrar maddesi sürüleceği yönündeki ihbar üzerine harekete geçti. Olayla ilgili operasyon yapan ekipler, 4 Aralık Salı günü akşam saatlerinde Antalya plakalı bir otomobili takibe aldı. İddiaya göre, otomobil içinde bulunan İ.D. ve S.A., Cikcilli Belediyesi önünde bekleyen başka bir otomobildeki S.K. ile buluştu. Buluşma esnasında İ.D. ve S.A., poşetlere konulan 6 kilogram 300 gram ağırlığındaki esrar maddesini S.K.'ya aktarmaya çalışırken suçüstü yakalandı. Ekipler, İ.D., S.A. ve S.K.'yı gözaltına aldı.

Polis ekipleri ayrıca, 3 zanlıya ve Hint keneviri yetiştirildiğini belirlediği Demirtaş beldesinin İshaklı köyündeki bir eve operasyon yaptı. Yapılan aramada içinde esrar maddesi kırıntılarının olduğu boş poşetler ele geçirildi. Evin sahibi N.K. da ifadesi alınmak üzere gözaltına alındı.
CİHAN
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.