Alaplı Kaymakamı Malğaç ve Başkan Çimenoğlu, sahayı inceledi

29 Kasım 2012 Perşembe 18:19
Alaplı Kaymakamı Malğaç ve Başkan Çimenoğlu, sahayı inceledi






ZONGULDAK (CİHAN)- Zonguldak Alaplı Kaymakamı Yıldıray Malğaç ve Alaplı Belediye Başkanı Dr. Nevzat Çimenoğlu, sentetik çim kaplama çalışmaları devam eden 690 Evler semtindeki futbol sahasında incelemelerde bulundu.

Yüklenici firma yetkililerinden çalışmalarla ilgili bilgi alan Kaymakam Yıldıray Malğaç ve Belediye Başkanı Dr. Nevzat Çimenoğlu, çalışma tamamlandığında Alaplı'nın önemli bir eksikliğinin daha tamamlanacağını ifade etti.

Alaplı Belediye Başkanı Dr. Nevzat Çimenoğlu, çalışmalar tamamlandığında ilçedeki spor kulüplerinin de kendi evinde futbol oynama ve misafir takım ağırlama mutluluğunu yaşayacağını belirtti. Çimenoğlu, Futbolun yanı sıra resmi atletizm müsabakalarının da yapılabileceği bu saha, ilçemizin sportif ve sosyal hareketliliğine büyük bir katkı sağlayacak. İleriki yıllarda bu saha, diğer donatıları da yapılmak suretiyle daha modern hale gelecek ve ilçemizin büyük bir eksikliğini de gidermiş olacak. dedi.

CİHAN
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.