Albaraka'nın Erbil Şubesi ağustosta açılacak

13 Temmuz 2011 Çarşamba 14:32
Albaraka'nın Erbil Şubesi ağustosta açılacak






ANKARA (CİHAN)- Katılım bankası Albaraka'nın yurt dışındaki ilk şubesi ağustos ayında Irak'ta hizmete giriyor. Erbil'in Türkiye ile çok güçlü ticari bağları olduğuna dikkat çeken Albaraka Genel Müdürü Fahrettin Yahşi, Erbil, Türk işadamlarının etkin rol üstlendiği bir bölge. dedi.Türkiye ile ilişkisi yüksek düzeyde olan ülkelerde şube açmaya devam edeceklerini vurgulayan Albaraka Genel Müdürü Fahrettin Yahşi, Erbil'in Türkiye ile çok güçlü ticari bağları bulunuyor. Türk işadamlarının etkin rol üstlendiği bir bölge. Albaraka'nın yurtdışındaki bu ilk şubesinin, Irak ile Türkiye arasındaki ilişkilerin daha da gelişmesine önemli katkılar sağlayacağına inanıyorum. dedi. Balkanlar'a açılma konusunda da bazı girişimleri bulunduğunu kaydeden Yahşi, Arnavutluk ve Bosna Hersek'te stratejik ortaklık çabası içinde olduklarını, Kosova'da da böyle bir açılım yapabileceklerini söyledi.
TÜRKİYE'YE 10 YENİ ŞUBE DAHA
 Albaraka, yurt içindeki hizmet ağını da 10 yeni şube ile genişletiyor. Şirket, İstanbul'da Çekmeköy, Kurtköy, Alibeyköy, Küçükköy ve Büyükçekmece, Kocaeli'de Gebze Organize Sanayi, İzmir Çiğli, Antalya Çallı, Gaziantep Şahinbey ile Diyarbakır Kayapınar şubelerini kısa süre içinde açmayı planlıyor. Böylece Türkiye genelindeki şube sayısını da 123'e çıkaracak. CİHAN
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.