Aldattı diye parkta sevgilisini dömeye kalktı

Ankara Keçiören'de kız arkadaşının kendisini aldattığını iddia eden genç, arkadaşlarıyla birlikte kız arkadaşı ve ablasını hem dövdü hem de o anları cep telefonuyla çekip sosyal medya hesabından paylaştı.

01 Kasım 2014 Cumartesi 18:27
Aldattı diye parkta sevgilisini dömeye kalktı






Aldattı diye parkta sevgilisini dömeye kalktı


Ankara Keçiören'de genç kıza erkek arkadaşı olduğu öne sürülen gencin iğrenç tacizi video ile facebookta yayınlayınca sosyal medyayı ayağa kaldırdı. Arkadaşlarıyla birlikte kız arkadaşını bir parka götüren ve burada genç kızı kendisini aldattığı gerekçesiyle ağır hakaretler savuran kimliği belirsiz genç, sevgili olan kızı aşağılayarak dövmeye çalışıyor.

EVDEN ÇIKTIĞIN REZİL EDECEĞİM SENİ

Ankara Keçiören'de yaşanan olayda kız arkadaşının kendisini aldattığını iddia eden genç, arkadaşlarıyla birlikte kız arkadaşı ve ablasını hem dövdü hem de o anları cep telefonuyla çekip sosyal medya hesabından paylaştı. Bir parkta kaydedilen görüntülerde genç, kız arkadaşına sürekli "özür dile" "yüzünü göster" diye bağırarak tokat atıyor. videoda gencin "Kızlara vurulmaz diyorlar ama aldatırsa, hele ben rezil olursam böyle vururum deyip tokat atması ve "Bu videoda da diyorum kızlara vurulmaz, şiddet diye bir şey yok... Var abi" sözleri dikkat çekiyor. Videodaki bir diğer önemli ayrıntı ise gencin "Eskilerine bakılırsa sen çok iyisin. Daha dövmedim. Haşat olman lazımdı senin" sözleri...

TACİZCİLER YAKALANDI

Vatandaşlar arasında infiale neden olan görüntülerin ardından Ankara Asayiş Şube Müdürlüğü harekete geçti. Kadına şiddet uygulayan 3 kişinin D.V, H.S ve 17 yaşındaki bir genç olduğu tespit edildi. Adresleri belirlenen ve akşam saatlerinde düzenlenen operasyonla gözaltına alının zanlınan hakkında işlem başlatıldı.

Son Güncelleme: 01.11.2014 18:31
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.