Aldırmaz: Ailenin temeli kadındır

29 Kasım 2012 Perşembe 15:00
Aldırmaz: Ailenin temeli kadındır






ADANA (CİHAN)- Adana Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zihni Aldırmaz, kadınların ailenin temeli ve terbiyenin ilk kaynağı olduğunu söyledi.

Zihni Aldırmaz, Bosna Kardeşlik, Yardımlaşma ve Kültür Derneği'nin aşure günü etkinliğine katıldı. Dernek üyelerinden büyük ilgi gören ve yöresel kıyafetler giymiş genç kızlarla hatıra fotoğrafı çektiren Zihni Aldırmaz, Burada, bu güzel ortamda sizlerle birlikte olmaktan büyük mutluluk duyuyorum. ifadesini kullandı.

Aşure gününe gelenler arasında çok sayıda kadın olmasından duyduğu memnuniyeti dile getiren Zihni Aldırmaz, Hanımlar ailenin temel taşıdır. Kadınlar bizim için çok önemlidir, çünkü ilk terbiyeyi annelerden alırız. Onların başımızın üstünde yeri var. dedi.

Vali Yardımcısı Mustafa Yüksel Karadağ ise böyle günlerde insanların birbirine daha da yakınlaştığını kaydetti. Karadağ, Adana'nın birlik ve beraberliğe ihtiyacı olduğunu belirterek, aşure gününün önemine vurgu yaptı.

Bosna Kardeşlik, Yardımlaşma ve Kültür Derneği Onursal Başkanı Fatma Kiminsu ise etkinliklerine katılan davetlilere teşekkür etti. Konuşmaların ardından Zihni Aldırmaz, Kiminsu'ya fincan takımı hediye etti.


Etkinliğe, Vali yardımcıları Mustafa Yüksel Karadağ, Adem Yılmaz, Durmuş Gencer ve İbrahim Avcı ile AK Parti Adana İl Başkanı Ziyaeddin Yağcı, Sarıçam Belediye Başkanı Ahmet Zenbilci ve çok sayıda davetli katıldı.

CİHAN
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.