Altan Tan'ı fena keklediler:Fotomontajlı PKK propagandası

Türk askeri üniformasına benzeyen askeri giysili biri bıyıklı üç kişinin fotoğrafına Türk bayrağı fotomontajı yapan PKK'lıların tuzağına HDP'li Altan Tan da düştü

27 Haziran 2015 Cumartesi 13:31
Altan Tan'ı fena keklediler:Fotomontajlı PKK propagandası






Altan Tan'ı fena keklediler: Fotomontajlı PKK propagandası

Terör örgütü PKK'nın yeniden borazanı haline gelen HDP'li milletvekili Altan Tan'ı kendi yandaşları fena açığa düşürdü. Sosyal medyada PKK'lı bir grubun Türk askeri üniformalı, Türk bayraklı 3 askeri IŞİD gücleri safında çalışan askerler olarak lanse etmeye kalktı. Bu fotoğraf Milletveli Altan Tan da kendi Twitter hesabından takipçileriyle paylaşarak sahte montajlı fotoğrafla algı çalışmasının kuyruğuna takıldı. Ancak Tan keklendiğini çok geç farketti.


FOTOMONTAJ OLDUĞUNU BİLİYORLARDI

Sosyal medyada IŞİD ile beraber MİT Kobani’ye geçti ve orada YPG tarafından yakalandı şeklinde paylaşılan fotoğraflar fotomontaj çıktı.

Türkiye'yi teröre destek veren ülke gibi göstermeye çalışanlar şimdi de sosyal medyada montajlı görüntüler servis etmeye başladı.

IŞİD’in Kobani’ye gerçekleştirdiği saldırı sonrası internette çokça paylaşılan görüntülerde, IŞİD tarafından esir alınan Irak askerlerinin üniformalarından bilgisayar ortamında değişiklik yaparak Türk askeri gibi gösterilmeye çalışılıyor.

Montaj görüntülerin servis edilmesiyle IŞİD Kobani’ye Türkiye’den girdiği algısı oluşturulmaya çalışılıyor.
Son Güncelleme: 27.06.2015 13:35
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.