Altıncı kattan düştü, sadece kolu kırıldı

05 Aralık 2012 Çarşamba 16:16
Altıncı kattan düştü, sadece kolu kırıldı






ÇANKIRI (CİHAN)- Çankırı'da kent merkezindeki bir inşaatta iskeleye çıkmak isteyen sıva işçisi dengesini kaybedince 6. kattan aşağı düştü. Beton zemin üzerine düşen Hüseyin Çelik'in sadece kolu kırıldı.

İnşaat işçisi Hüseyin Çelik, Cumhuriyet Mahallesi Necip Fazıl Kısakürek Sokak'ta çalıştığı inşaatın 6'ncı katında iskeleye çıkarken dengesini kaybedince beton zemin üzerinde düştü. Kaza sonrası bilincini yitiren Çelik'e ilk müdahale olay yerinde yapıldı. Yaralanan işçi daha sonra Çankırı Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Vücudunun çeşitli yerlerinde yaralar olan Çelik'in yapılan kontroller sonrasında, hayatı bir tehlikesinin olmadığı ve sol kolunun kırıldığı anlaşıldı.

Çankırı Devlet Hastanesi Başhekimi Op.Dr. Çağatay İsmail Topçu, yaralı olarak hastaneye gelen Çelik'in yapılan ilk müdahalelerin ardından ameliyata alındığını ve kendisine gerekli tedavinin yapıldığını söyledi. Topçu, korkulacak bir durumun olmadığını belirterek, ''Şu an hastamızın genel durumu iyi. İstirahat amaçlı yatışını yapıyoruz. Hayati tehlikesi yok. Gerekli kontrolleri yaptıktan sonra taburcu edeceğiz.'' dedi.

Yaralı işçi Hüseyin Çelik ise iskeleye çıktığı sırada ağırlığını tartamadığını ve bu nedenle dengesini kaybederek düştüğünü belirterek, ''Şu anda kendimi iyi hissediyorum. Burada tedavilerim yapılıyor. Doktorlarımız benimle ilgileniyor, kendilerine teşekkür ediyorum.'' diye konuştu. CİHAN
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.