Altındağ'da Altınay, ihtiyaç sahiplerinin yüzünü güldürüyor

07 Aralık 2012 Cuma 12:40
Altındağ'da Altınay, ihtiyaç sahiplerinin yüzünü güldürüyor






ANKARA (CİHAN)- Altındağ Belediyesi, Altınay Yardım Organizasyonu ile ihtiyaç sahiplerine yardımcı oluyor. Altınay, bünyesinde görevli sosyologların gerçekleştirdiği sosyal incelemelerin ardından, ihtiyaç sahibi olduğu tespit edilen kişi ve ailelere yardım yapıyor.

Altındağ Belediye Başkan Yardımcısı Tuncay Temel ile birlikte Başpınar, Alemdağ, Ali Ersoy ve Feridun Çelik mahallelerinde yaşayan, durumu incelenerek şartları tespit edilen haneleri ziyaret eden Altınay görevlileri, buralarda çeşitli yardımlarda bulundu. Alemdağ Mahallesi'nde, 3 yıl önce şiddet nedeniyle eşinden ayrıldığı için 1 yaşındaki çocuğu ile yalnız yaşayan, yüzde 80 görme engelli ve yaklaşık iki yıl önce Nevşehir´de bir bakımevinde tanışıp evlenen engelli Kayretli çiftine yardım gerçekleştirildi.

Başpınar Mahallesi'nde, anne babası ve üç ablası ile birlikte yaşayan 3 yaşındaki fiziksel ve zihinsel engelli çocuğa, puset ve bez, ailesine gıda yardımı yapılırken, yine Başpınar Mahallesi'nde ikamet eden, akciğer kanseri nedeniyle Ankara Hastanesi Onkoloji Bölümü'nde tedavisi süren vatandaşa gıda yardım yapıldı. Yalnız yaşayan ve sadece yaşlı aylığı ile geçinmeye çalışan kadına da gıda ve temizlik malzemesi yardımı yapıldı.

Altınay´ın, 7 yıldır özveri ile çalıştığını vurgulayan Başkan Yardımcısı Tuncay Temel, Altınay´ın başarısının gerçek ihtiyaç sahiplerini tespit etmekten kaynaklandığını kaydetti. CİHAN
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.