Altındağ'da heyelan anı kameraya yansıdı

01 Aralık 2012 Cumartesi 12:06
Altındağ'da heyelan anı kameraya yansıdı






ANKARA (CİHAN)- Ankara´nın Altındağ ilçesinde meydana gelen toprak kayması sonucu kopan dev kayalar, bir gecekonduyu yerle bir etti. Olayda can kaybı yaşanmazken 2 kişi yaralandı. Dev kayaların kalan kısmının kayması ise kameralara yansıdı.

Olay, Altındağ ilçesi Çalışkanlar Mahallesi 683/2 Sokak´ta gerçekleşti. Sabah saatlerinde meydana gelen olayda toprak kayması sonucu kopan dev kayalar İsmail Özdoğan'A ait gecekondunun üzerine düştü. İçerde bulunan Pınar Ataç (22) ve İlknur Ataç (23) toprak kayması sonucu kayaların arasında kaldı. Çevredeki vatandaşların yardımıyla bulundukları yerden çıkarılan iki kadın olayı hafif sıyrıklarla atlattı. Yaralılar, olay yerine gelen ambulanslarla Ankara Eğitim ve Araştırma Hastanesi´ne kaldırıldı.

Heyelan sonucu kopan dev kayaların gecekonduyu yerle bir ettiği görüldü. Kopan kaya parçaları iki gecekonduya da hasar verdi. Heyelanın oluştuğu yere gelen polis ekipleri, çevredeki gecekonduları boşalttı. TEDAŞ ekipleri, sokağın elektriğini kesti.

Burada oturan vatandaşlar ise gece saatlerinde de bir heyelanın olduğunu söyledi. Ekiplerin olay yerine gelip, bir şey yapmadan ayrıldığını öne süren mahalleli, sabah saatlerinde büyük bir gürültüyle kayaların gecekondunun üzerine düştüğünü söyledi.

Ekiplerin çalışma yaptığı sırada meydana gelen heyelan ise kameralara yansıdı. Gecekondunun hemen altında toplanan kalabalık, kopan kaya parçaları nedeniyle kısa süreli panik yaşadı. CİHAN
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.