Amasya TSO´dan ihtiyaç sahibi öğrencilere kıyafet yardımı

06 Aralık 2012 Perşembe 14:35
Amasya TSO´dan ihtiyaç sahibi öğrencilere kıyafet yardımı






AMASYA (CİHAN)- Amasya Ticaret ve Sanayi Odası, 17 köyde 500 ihtiyaç sahibi ilkokul öğrencisine kıyafet yardımı yaptı.

Amasya Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Başkanı Kenan Güripek yaptığı açıklamada, güçlü bir ülkenin varlığından söz edilebilmesi için, iyi eğitim almış ve iyi yetişmiş bir insan topluluğunun o ülkede yaşıyor olması gerektiğini söyledi. Güripek, 2023 yılında yani Cumhuriyetimizin 100. kuruluş yılında ülke olarak kendimize dünyanın en büyük 10 ekonomisinden biri olma hedefini koymuşsak, bunu ancak iyi yetişmiş nesillerle başarabiliriz. dedi.

Amasya TSO, gerek kurumsal yardım konusunda ve gerekse eğitim konusunda hazırlanmış projelere destek verme konusunda eldeki tüm imkânları kullanmakta gönüllü olduğunu kaydeden Güripek, Kurumumuz yıllardan beri süre gelen eğitim yardımlarımızın yanı sıra Amasya Valiliği'nin başlattığı 'Kardeş Okul Kardeş Kurum' projesi kapsamında projeye ilimizde en büyük desteği veren kurumlardan biridir. İlk olarak kardeş kurumumuzun binasının fiziki ihtiyaçları giderilmiş ve daha sonra buradaki öğrencilerimizin giyim ve kırtasiye ihtiyaçları temin edilmiştir. Bir yandan kardeş okulumuzun ihtiyaçları giderilirken, diğer yandan ilimizin ihtiyaç sahibi diğer okullarındaki öğrencilerimize de yardımlarımız devam etmiştir. Bu yıl da öğrencilerimizin yanında olan Amasya TSO, ilimizdeki ihtiyaç sahibi öğrencilerimize 500 adet kaban ve 500 adet kışlık ayakkabı ile yardım elini uzatmıştır. Eğitime yardımı kendine görev edinmiş olan Amasya TSO, uzun yıllardır devam ettirdiği yardımlarına bundan sonraki yıllarda da gönüllü olarak devam etmekte kararlı olup, eğitim ile ilgili yapılacak her projenin içinde olmaktan da mutluluk duyacaktır. şeklinde konuştu. CİHAN
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.