Ankara Elmadağ'da deprem, Ankara 3.9 ile sallandı

Ankara Elmadağ'da deprem, Ankara 3.9 ile sallandı, Saat 00.15'te meydana gelen deprem yerin 2.0 KM altında oluştu. Deprem sırasında Ankara'da cep telefonu trafiği yüzünden hatlarda kısa süreli aksama meydana geldi.

17 Aralık 2015 Perşembe 00:38
Ankara Elmadağ'da deprem, Ankara 3.9 ile sallandı






Ankara Elmadağ'da deprem, Ankara 3.9 ile sallandı

Ankara Elmadağ yakınlarında meydana gelen deprem korku ve paniğe neden oldu. Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi verilerine göre merkez üssü Ankara Elmadağ olan depremin büyüklüğü 3.9 olarak kayıtlara geçti

Yerin 2.0 KM derinliğinde oluşan depremin şiddeti bu yüzden sert hissedildi.
Saat 00.15 sıralarında meydana gelen depremde can kaybı ve hasar konusunda henüz bilgi yok..

ÇOK SAYIDA İLÇE VE KÖYDE HİSSEDİLDİ

Elmadağ ile Hasanoğlan Fatih arasında kalan bölgede meydana gelen deprem, Karşıyaka, Kavaklı, Karacahasan, Gülköy, Karşıyaka, Yıldırımbeyazıt, Tatlar, Peçenek, Pursaklar, Çardakbağı ve Kayadibi'nde de hissedildi. 3.9 büyüklüğündeki depremin ardından aynı bölgede 2.7 ve 2.2 iki ayrı artçı sarsıntı daha meydana geldi..

Son Güncelleme: 17.12.2015 00:40
Anahtar Kelimeler:
Ankara Deprem
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.