Ankara, Oradan çıkın yoksa postallarınızı elinize veririz

Arap dünyasının sessiz kalmasına rağmen Ankara, Mescid-i Aksa baskını sonrası İsrail'le ipleri koparma noktasına getiren eğilime girdi.

09 Kasım 2014 Pazar 21:15
Ankara, Oradan çıkın yoksa postallarınızı elinize veririz






Çıkın yoksa postallarınızı elinize veririz

Türkiye ile İsrail arasında söz düeollosuna askeri zemin hazırlayan zehir zemberek açıklama AB Bakanı Bozkır'dan geldi. Arap dünyasının sessiz kalmasına rağmen Ankara, Mescid-i Aksa baskını sonrası İsrail'le ipleri koparma noktasına getiren eğilime girdi. AB Bakanı Volkan Bozkır, 'Mescid-i Aksa'ya giren askerlere mesaj yolluyorum. Oradan hemen çıkmazsanız postalınızı elinize veririz' dedi.
Avrupa Birliği Bakanı ve Başmüzakereci Volkan Bozkır, "Buraya (Mescid-i Aksa) postalla giren askerlere mesaj yolluyorum. Eğer oradan hemen çıkmazsanız postalınızı elinize veririz, koşa koşa arkanızdan bakarız" dedi.

Bakan Bozkır, partisinin Burdur Öğretmenevi'nde düzenlenen Merkez İlçe 5. Olağan Kongresine katıldı. Bozkır, burada yaptığı konuşmada İsrail'i hedef aldı.

İSRAİL ASKERLERİNİN MESCİD-İ AKSA'YA GİRMESİ

Mescid-i Aksa'nın hem Türklerin hem İslam aleminin kutsal yeri olduğunu vurgulayan Bozkır, buraya herkesin saygı duyması ve bu şekilde davranışlardan kaçınması gerektiğini belirtti.

Bozkır, sözlerini şöyle tamamladı:

"Buraya (Mescid-i Aksa) postalla giren bu askerlere mesaj yolluyorum. Eğer oradan hemen çıkmazsanız postalınızı elinize veririz, koşa koşa arkanızdan bakarız. Ne Filistin'de ne dünyanın başka bir yerinde bizim kurduğumuz huzur düzenlerini bozmaya da yeltenenlere de Türkiye izin verir. Bugüne kadar vermedi, bundan sonrada vermeyecektir."
Son Güncelleme: 09.11.2014 21:25
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
dur bi dakika ab bakanı 2014-11-10 15:14:16

bırakın bu yalancı pehlivanlığını, önce israil limanındaki gemiciklerinizi çekin, yaptığınız gizli anlaşmaları askıya alın ondan sonra dayılanın, bu van münitlerinizi kimse yemiyor artık, i̇sraille suriyeyi elinizden gelse yerle bir edeceksiniz israile koridor açmak için.. durun artık gerçek yüzünüz bu değil sizin kandırmayın insanları.