Ankara polisi alarmda; Kritik bölgede ağır silah mermileri

Ankara polisi, Kara Harp Okulu Lojmanları çevresinde bulduğu uçaksavar mermileri ile kaleşinkof muhimmatını incelemeye aldı..

04 Şubat 2016 Perşembe 11:36
Ankara polisi alarmda; Kritik bölgede ağır silah mermileri






Ankara polisi alarmda; Kritik bölgede ağır silah mermileri

Ankara'da Emniyet Genel Müdürlüğü ile TBMM arasında ve Kara Harp Okulu Lojmanları karşısındaki alanda uçaksavar ve kalaşnikof silahı mermileri bulundu.

Çankaya Dikmen Caddesi üzerindeki Emniyet Genel Müdürlüğü ile TBMM arasında ve Kara Harp Okulu Lojmanları karşısında bulunan Elçi Sokak girişinde bulunan çamurluk alanda mermileri fark eden vatandaşlar durumu polise haber verdi.

İhbar üzerine olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edildi.

Bulunan mermiler olay yeri inceleme ekipleri tarafından incelenerek delil torbalarına koyuldu.

Ekipler çamurluk alanda ve sokak girişinde bir süre incelemelerde bulundur. Askeri yetkililer de olay yerine gelerek polis ekiplerinden bilgi aldı. Bulunan mermilerin uçaksavar ve kalaşnikof silahı mermileri olduğu belirtildi.


Son Güncelleme: 04.02.2016 11:42
Anahtar Kelimeler:
Ankara Polisi Alarmda
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.