Ankara Yenimahalle'de kaza: Sıkışan yaralı güçlükle çıkarıldı

07 Kasım 2012 Çarşamba 09:35
Ankara Yenimahalle'de kaza: Sıkışan yaralı güçlükle çıkarıldı








Kaza, saat gece 01:00 sıralarında Yenimahalle Beştepe Caddesi'nde meydana geldi. Bahçelievler'den Ümitköy istikametine seyreden Volkan Yıldırım yönetimindeki 06 JMN 62 plakalı otomobil sürücüsünün direksiyon hakimiyetini yitirmesiyle yoldan çıktı. Yıldırım, reklam panosuna çarpan ve adeta hurdaya dönen aracın içinde sıkıştı.

Olay yerine itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. Demir makasla aracın kapılarını kesen itfaiye ekipleri Yıldırım'ı sıkıştığı yerden çıkardı. Ambulansa bindirilen Yıldırım ağır yaralı halde Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Yıldırım'ın hayati tehlikesinin devam ettiği öğrenildi.Otomobilin aşırı hızlı olduğu iddia edildi. Polis ekipleri olay yerinde bir süre inceleme yaptı. Görgü tanıkları olan biteni endişeli gözlerle takip etti. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.
CİHAN
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.