Ankara'da plaj voleybolu keyfi

09 Temmuz 2011 Cumartesi 15:42
Ankara'da plaj voleybolu keyfi








Dikmen Vadisinde faaliyet gösteren Renewa Club, üyeleri için denizi Ankara'ya getiremese de deniz ve güneşle özleşleyen plaj voleybolunu Başkente getirdi. Tatillerini Başkentte geçireceklere plaj voleybolu keyfi yaşatmak isteyen spor kulübu, 162 ton deniz kumu kullanarak ağaçlar arasında bir plaj voleybolu sahası oluşturdu.

Tesisin Pazarlama ve İletişim Müdürü Çiğdem Boz, yaptığı açıklamada, Türkiye'de ilk defa bir spor kulübünde, üstelik Ankara'nın merkezinde plaj voleybolu keyfinin yaşandığını söyledi.

Voleybolun herkesin severek yaptığı bir spor olduğunu anlatan Boz, ''Voleybolun sahillere inmiş hali olan plaj voleybolu da halkımızın severek oynadığı bir oyun. Tatillerde de vatandaşların en fazla katılım sağladığı etkinliklerden biri. Biz de Ankara'da neden olmasın bu dedik. Buradan yola çıkarak eskiden basketbol sahası olan bölümümüzü 162 ton kum getirerek, plaj voleybolu sahasına çevirdik. Bu anlamda Ankara'nın bir eksikliğini giderdik'' dedi.

Boz, plaj keyfini Ankaralıların ayağına getirdiklerini dile getirerek, ''Kumu biz getirdik, ama denizi kim getirir bilmiyoruz. Sahamızda turnuvalar düzenleyeceğiz. Her gün 17.00-19.00 saatleri arasında açık maçlar olacak. Yaz tatilini Ankara'da geçirecekler için çok güzel bir alternatif. Ayağım kuma değmedi demesin insanlarımız, gelsin kulubümüzde bu keyfi yaşasın. Sahamız üyelerimizin kullanımına açık ancak şirketlerin düzenleyecekleri turnuvalara da açmayı planlıyoruz. Gelecek günlerde plaj futbolu, banminton için de burayı kullanmayı planlıyoruz'' diye konuştu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.