Ankara'dan Hakkari'ye gönül köprüsü

03 Aralık 2012 Pazartesi 15:24
Ankara'dan Hakkari'ye gönül köprüsü






HAKKARİ (CİHAN)- Ankara İmam Hatip Vakfı, Hakkari İmam Hatip Lisesi öğrencilerine yardım elini uzattı.

Vakıf üyeleri, Hakkari'ye gelerek imam hatip lisesi ve üniversite sınavlarına hazırlanan öğrencilere yardım etti. Yardım kutuları Hakkari İmam Hatip Lisesi'ne götürülerek öğrencilere dağıtıldı. Hediye alan öğrenciler kendilerin teşekkür etti ve üniversiteyi kazanarak yardım etme sözü verdi.

Hakkari'nin anlatıldığı gibi olmadığını çok güzel ve şirin bir il olduğunu belirten üyeler, Geçen yıl itibariyle imam hatip lisesi ve öğrencilerin arasında bir gönül köprüsü kurduk. İlk faaliyetimiz geçen yıl Şırnak'ın Cizre ilçesinde başladı. Bu yıl ise Hakkari İmam Hatip Lisesi'ni kardeş okul seçerek buraya geldik. dedi.

Daha sonra vakıf üyeleri, öğretmenleri ziyaret ettikten sonra sınıfları tek tek dolaşıp kırtasiye ve çeşitli hediyeler verdi.
CİHAN
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.