Ankaragücü taraftarları Afyon'da kaza yaptı, 3 ölü var

Ankaragücü taraftarlarını taşıyan otobüs Afyon yakınlarında kaza geçirdi. Kazada ilk belirlemelere göre 2 kişi hayatını kaybetti.. Yaralılardan durumu ağır olan bir gencin daha kurtarılamadığı öğrenildi.

02 Mart 2019 Cumartesi 09:00
Ankaragücü taraftarları Afyon'da kaza yaptı, 3 ölü var






Ankaragücü taraftarları Afyon'da kaza yaptı, 3 ölü var


Ankaragücü yasta. Antalya deplasmanından dönen Ankaragücü taraftarlarını taşıyan deplasman otobüsü, Afyonkarahisar yakınlarında devrildi. Kazada iki taraftarın hayatını kaybettiği kulübün resmi internet sitesinden duyuruldu

Süper Lig'de dün oynanan Antalyaspor-MKE Ankaragücü maçını takip etmek için Başkent'ten Antalya'ya giden Ankaragüçlü taraftarları taşıyan otübüs, 4-2'lik Ankaragücü galibiyetinin ardından dönüş yolunda kaza yaptı.

Edinilen bilgilere göre Afyonkarahisar yakınlarında meydana gelen kazada iki taraftarın hayatını kaybettiği, Ankaragücü'nün resmi internet sitesinden yapılan paylaşımla öğrenildi. Yapılan paylaşımda, "Sonu böyle olmamalıydı... Başımız sağolsun. YASTAYIZ!" cümlesi yer aldı.

Korkunç kazada, biri 17 diğeri ise 19 yaşında olduğu öğrenilen iki taraftar hayatını kaybederken, 23 kişi de yaralandı. Acı olay, kulübün resmi internet sitesinden duyuruldu. Kazada hayatını kaybeden taraftarların Mert Turgut Çakır (17) ve Eren Açıkgöz (19) olduğu öğrenildi. Kazada yaralanan otomobil sürücüsü Abdil Erkan'ın yapılan kontrolünde 0.93 promil alkollü olduğu tespit edildi

Bu arada durumu ağır olan genç taraftarlardan birinin daha hayatını kaybettiği öğrenildi. Feci kazada ölenlerin sayısı 3'e yükseldi.

SABAHA KARŞI FACİA YAŞADI

Bu sabah saat 03.00’te Antalya-Afyonkarayolu Akören Beldesi yakınında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Abdil Erkan’ın yönetimindeki 43 LD 961 plakalı otomobil, Antalyaspor maçından dönen Ankaragücü taraftarlarını taşıyan 06 FV 6125 plakalı Yılmaz Doğan idaresindeki otobüse arkadan çarptı. Kazada yaralanan otomobil sürücüsü Abdil Erkan'ın yapılan kontrolünde 0.93 promil alkollü olduğu tespit edildi.

ŞARAMPOLE DEVRİLDİ

Çarpmanın etkisiyle taraftarları taşıyan otobüs bir anda şarampole devrildi. Kazaya ilk müdahaleyi yoldan geçen sürücüler yaparken olay yerine çok sayıda ambulans ve polis ekipleri sevk edildi. 112 acil servis ekipleri olay yerinde yaralılara ilk müdahaleyi yaptı. Yaralılar kentteki çeşitli hastanelere kaldırılırken emniyet ekipleri de trafikte güvenliği sağladı. Kazada hafif yaralanan otomobil sürücü Erkan'ın kendi imkanlarıyla Sinanpaşa Devlet Hastanesi'ne gittiği kaydedildi.


İKİ GENÇ CAN VERDİ, 23 YARALI

Kazada; hayatını kaybedenlerin Mert Turgut Çakır (17) ve Eren Açıkgöz (19) olduğu öğrenildi. Kazada; Mustafa A, Berkay G, Bektaş T, İlker B, Oğuzhan F, Buğra S, Engin D, Yaşar T, Tarık K, Serdar K, Muhammed K, Yaşar E, Yılmaz D, Alican E, Şener Ç, Murat Y, Mehmet Can B, Nevzat A, Mustafa S, Ali Rıza S, Uğur K, Sümer U. ve Faruk A. yaralandı. Yaralılar 112 ekipleri tarafından Afyonkarahisar'daki çeşitli hastanelere kaldırıldı.

Son Güncelleme: 02.03.2019 12:22
Anahtar Kelimeler:
Ankaragücü
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.