Ankara'nın en başarılı belediye başkanı Mustafa Tuna seçildi

05 Aralık 2012 Çarşamba 16:16
Ankara'nın en başarılı belediye başkanı Mustafa Tuna seçildi






ANKARA (CİHAN)- Altı ayda bir periyodik olarak yapılan en başarılı belediyeler anketinde, Ankara´da Sincan Belediye Başkanı Mustafa Tuna birinci oldu. Tuna, 6 ay önce yapılan ankette de zirvedeydi.

Andy-Ar Sosyal Araştırmalar Merkezi'nin 'Yerel Yönetimler Performans Araştırması' sonuçları açıklandı. Ankara'daki en başarılı ismin Sincan Belediye Başkanı Mustafa Tuna olduğu belirtildi. 31 ilde 386 noktada, 21 Eylül´den 19 Kasım´a kadar süren ankette 44 bin 935 kişi ile yüz yüze görüşüldü. Türkiye genelinde en başarılı büyükşehir belediye başkanının Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki, il belediye başkanının Şanlıurfa Belediye Başkanı Eşref Fakıbaba'nın olduğu ankette, Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül en başarılı ilçe belediye başkanı oldu.

Başkent tablosunda, AK Partili belediyeler rakiplerini geride bırakırken, en başarılı belediye başkanı yüzde 59.5'le Sincan Belediye Başkanı Mustafa Tuna oldu. Başkent'teki sıralamada Sincan zirvede yerini korudu. 2. sırada Keçiören Belediye Başkanı Mustafa AK, 3. sırayı ise Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül yer aldı. Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki 4., Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar ise 5. oldu. CİHAN
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.