Antalya son dakika; Antalya'da deprem korkuttu

Antalya'da deprem, Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi, Demre ile Kaş arasında denizde meydana gelen depremin büyüklüğünü 5.5 olarak duyurdu.

07 Ekim 2015 Çarşamba 01:04
Antalya son dakika; Antalya'da deprem korkuttu






Antalya son dakika; Antalya'da deprem korkuttu

Antalya'da deprem, Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi, Demre ile Kaş arasında denizde meydana gelen depremin büyüklüğünü 5.5 olarak duyurdu. Deprem Antalya ve çevresinde yoğun olarak hissedildi. Saatler 00.27'yi gösterdiği sıralarda meydana gelen depremle ilgili haberin detayları aşağıda.


Antalya 5.5 büyüklüğünde depremle sarsıldı. Antalya Demre'de Saat 00.27'de meydana gelen depremin şidetini Kandilli Rasathanesi 5.5 büyüklüğünde duyurdu.

Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü verilerine göre deprem Kaleçağız açıklarında ve denizin 19 KM derinliğinde meydana geldi...

Deprem Antalya başta olmak üzere Kemer, Kumluca, Demre, Kaş, Adrasan, Finike ve Yeşilyurt'ta yoğun olarak hissedildi. Depremden sonra Finike, Demre, Adrasan, Kaş'ta yaşayan vatandaşlar evlerinden çıkarak bir süre sokakta bekledi.

Son dakika Antalya, Antalya Deprem, Demre Deprem, Kaş Deprem, Finike Deprem,
Son Güncelleme: 07.10.2015 01:07
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.