Arama çalışmalarına dualarla destek oldular

06 Aralık 2012 Perşembe 16:06
Arama çalışmalarına dualarla destek oldular






İSTANBUL (CİHAN)- Şile'de dalgaların arasında kaybolan Kıyı Emniyeti personeli ile balıkçıyı arama çalışmaları devam ediyor. Bir grup vatandaş, kayalıkların olduğu yere gelerek dua etti. Bu sırada bazı vatandaşlar da denize çiçek bıraktı.

Karadeniz'de yaşanan facianın ardından arama kurtarma çalışmaları 3. gününde de devam ediyor. Denizin dalgalı olması sebebiyle çalışmalar güçlükle yürütülüyor. Kurtarma botları kıyaya yanaşmadan çalışmalarına devam ediyor. Helikopterler ise havadan sahil kesimini sık sık tarıyor.

Arama çalışmaları devam ederken, bir taraftan da kayıp yakınları kıyı kesiminde hüzünlü bekleyişini sürdürüyor. Deniz kıyısına gelen bir grup vatandaş da arama çalışmalarına duaları ile destek olmak istedi. Olayın gerçekleştiği yere gelen vatandaşlar bir süre dua etti. Daha sonra denize çiçek bırakıldı. Bu sırada çiçeği bırakan şahıs dalganın kıyıya vurması ile zor anlar yaşadı. CİHAN
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.