Arifiye'de şiddetli patlama: Doğal Gaz Boru Hattı patladı

Sakarya’nın Arifiye ilçesi Çaybaşı Değirmendere mevkiinde doğal gaz hattında patlama meydana geldi. Tüm kentten görülen patlama sonrası çıkan yangın ise itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü.

14 Ocak 2019 Pazartesi 09:14
Arifiye'de şiddetli patlama: Doğal Gaz Boru Hattı patladı






Arifiye'de şiddetli patlama: Doğal Gaz Boru Hattı patladı


Sakarya güne şiddetli patlama sesi ile uyandı. Sakarya'nın Arifiye ilçesi Çaybaşı Değirmendere mevkiinde doğal gaz hattında meydana gelen yangın üzerine itfaiye ekipleri bölgeye sevk edildi. Yangın kontrol altına alındı, alevler söndürüldü

SAKARYA VALİSİ: ÖLÜ VE YARALI YOK

Sakarya Valisi Ahmet Hamdi Nayir patlamayla ilgili açıklama yaptı. Vali Nayir, "Saat 07.30 gibi ulaştı. Yangın ihbarı şeklindeydi. Doğal gaz ana iletim hattında bir yangın olduğu, o bölgede heyelan riskine ait çalışmaların yapıldığı bilgiler de var. Bizim ilk tahminimiz, değerlendirmemiz bu heyelana bağlı bir doğal gaz sızıntısı ve yangını çıkmış olabilir diye düşünüyoruz. Can kaybı ve yaralı yok. Kısa zamanda biteceğini tahmin ediyoruz" dedi.

SAKARYA'NIN TAMAMINDAN GÖRÜLDÜ

Şiddetli patlama sırasında büyük alev topunun tüm kentte görüldüğünü söyleyen vatandaşlar, önce deprem olduğunu sandıklarını ifade ettiler. Olayı henüz yakından gören kimse yok. Sabah saatlerinde 07.50'de bir patlama sesi ve alev topu meydana geldi. Bu alev topu Sakarya'nın tüm mahallelerinden görülüyor

GÖRGÜ TANIĞI: DEPREM SANDIK

Kemaliye köyünde yaşayan bir görgü tanığı "Biz önce deprem sandık. Yangın kontrol altına alındı" dedi.

Anahtar Kelimeler:
SakaryaArifiye
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.