Arkadaşını öldürdü

29 Kasım 2012 Perşembe 17:44
Arkadaşını öldürdü






Kadıköy'de akşam saatlerinde işlenen cinayet ve yaralama olayının faili, memleketine kaçmak üzereyken otogarda gözaltına alındı. Aralarında alacak verecek meselesi olan arkadaşların olaydan önce güvenlik kamerasında aynı karede görüntülendikleri ortaya çıktı.

Acıbadem Caddesi üzerinde 28 Kasım günü 01.00 sıralarında meydana gelen olayda Erdal Alvar (23) ve Fırat A. (18) bıçakla sırtlarından yaralandı. Hastaneye kaldırılan yaralılardan Alvar, ambulansta hayatını kaybetti. Hırsızlıktan sabıkası olduğu ve yine aynı suçtan araması bulunduğu öğrenilen Alvar'ın üzerinden sahte kimlik çıktı.

Olayla ilgili soruşturma başlatan polis, yaralı Fırat A. ve görgü tanıklarının bilgisine başvurup katil zanlısının yakalanması için çalışma başlattı. Soruşturmayı yürüten Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri, olayın, 10 gün önce memleketi Adana'dan İstanbul'a gelen Gökhan S. (21) tarafından gerçekleştirildiğini belirledi. Hayatını kaybeden Alvar'ın Gökhan S.'den alacağı olduğu ve S.'nin yeni çalışmaya başladığı tekel bayiine alacağını istemek üzere geldiği tespit edildi. Konuşmak üzere yakındaki bir sokağa giden taraflar arasında kavga çıktığı ve S.'nin iki arkadaşını bıçakladıktan sonra kaçtığı belirlendi.

Gökhan S.'nin memleketine gidebileceği ihtimalini değerlendirip önlem alan polis, katil zanlısını Harem Otogarı'nda gözaltına aldı. Gökhan S. ve birlikte gözaltına alındığı 1 kişi, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

KATİL ZANLISI VE MAKTÜL GÜVENLİK KAMERASINDA

Bu arada, olay öncesi Gökhan S.'nin çalıştığı yerde bir araya gelen arkadaşlar, iş yerinin güvenlik kamerasınca birlikte görüntülendi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.