Artı 1 TV de toplu istifa şoku

Büyük umutlarla kurulan muhalif TV kanalı Artı 1'de toplu istifa şoku yönetimi ve yayınları zor durumda bıraktı.

05 Mayıs 2014 Pazartesi 17:12
Artı 1 TV de toplu istifa şoku






Artı 1 TV de toplu istifa şoku

Büyük umutlarla kurulan muhalif  TV kanalı Artı 1'de toplu istifa şoku yönetimi ve yayınları zor durumda bıraktı.  ARTI 1 TV istifa depremi ile sarsıldı. Yavuz Oğhan, Can Dündar, Özgür Mumcu, Mirgün Cabas, Pelin Batu, Koray Çalışkan ve Tuluhan Tekelioğlu istifa etti.

Kurulduğu günden bu yana istifalarla sarsılan ve mali krizi bir türlü atlatamayan +1 televizyonunda bugün büyük bir deprem daha oldu.
 
Gazeteci Uğur Dündar ve ekibinin istifasıyla sarsılan +1 televizyonunda; sular kanal kurulduğu günden bu yana bir türlü durulmadı. Uğur Dündar'dan boşalan koltuğa Can Dündar ve ekibi oturdu ancak onların da işi kolay olmadı. Maaş krizi bir türlü çözülemedi.

 
Kanalın anchormani Can Dündar, genel müdür Yavuz Oğhan, haber müdürü İnan Demirel ve kanalda Gece Masası isimli  bir program yapan Gazeteci Tuluhan Tekelioğlu istifa kararı aldı.


Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.