Asker uğurlama gecesinde polise taşlı saldırı

Asker uğurlama gecesinde kavga çıkaranları ayırmaya gelen polis ekibi taşlı sopalı saldırıya uğradı. Saldırıda 6 polis memuru yaralanırken, saldırganlar yakalandı.

10 Şubat 2019 Pazar 10:07
Asker uğurlama gecesinde polise taşlı saldırı






Asker uğurlama gecesinde polise taşlı saldırı

Kocaeli’nin İzmit ilçesinde, asker eğlencesinde çıkan kavgaya müdahale etmek isteyen polis ekiplerine onlarca kişi taş ve sopalarla saldırdı. 6 polis memurunun yaralandığı olayda 7 kişi gözaltına alındı

Kocaeli’nin İzmit ilçesi Yeni Doğan Mahallesi'nde, edinilen bilgilere göre sokakta düzenlenen asker eğlencesinde kavga çıktığı ihbarını alan polis ekipleri olay yerine gitti. Ekipler kavgaya müdahale etmek isterken, taraflar polis ekiplerine saldırdı.


7 ŞÜPHELİ GÖZALTINA ALINDI

Edinilen bilgilere göre olay yerine gelen şüphelilerin yakınları da taş ve sopalarla polis ekiplerine saldırdı. Olay yerinde 6 polis memuru yaralandı. Yaşanan olay üzerine bölgeye çok sayıda polis ve Çevik Kuvvet ekibi sevk edildi. Kısa süre sonra olay yerine gelen ekipler, taş ve sopalarla ekiplere saldıran şüphelilere biber gazı ile müdahale etti. Herkesin evlerine girmesini isteyen polis ekiplerine mukavemette bulunan 7 kişi gözaltına alındı. Yaşanan olayda şüphelilerin saldırdığı bir polis aracında ise maddi hasar oluştu.

POLİSLER TEDAVİ ALTINA ALINDI

Yaşanan olayda şüphelilerin taş ve sopalarla saldırması sonucunda yaralanan 6 polis memuru, ambulanslarda yapılan ilk müdahalelerinin ardından çevredeki hastanelere kaldırıldı. Tedavi altına alınan polis memurların hayati tehlikelerinin olmadığı öğrenilirken, gözaltına alınan şüpheliler polis merkezine götürüldü. Olayla ilgili soruşturma başlatılırken, polis ekipleri mahallede geniş güvenlik önlemi aldı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.