Askeri Darbe girişimi: Boğaz Köprüsü'nde tanklar ateş açıyor

Ankara ve İstanbul'daki askeri darbe girişimi sabaha karşı önlendi. Halen Genelkurmay çevresi ile İstanbul'da Boğaziçi Köprüsü'nde silah sesleri geliyor.

16 Temmuz 2016 Cumartesi 06:02
Askeri Darbe girişimi: Boğaz Köprüsü'nde tanklar ateş açıyor






Askeri Darbe girişimi: Boğaz Köprüsü'nde tanklar ateş açıyor


Askeri Darbe son dakika haberleri, Askeri cuntaya bağlı tankların İstanbul Boğaziçi Köprüsü'nde polis araçlarını hede alarak açtığı öğrenildi. Halen ulaşıma kapalı tutulan köprü çevresinden silah sesleri geliyor.


TOMA ARACI İSABET ALDI

Olayda Toplumsal Olaylara Müdahale Aracı (TOMA) ve bir sivil araç ve isabet alırken, 3 kişi yaralandı.  Boğaziçi Köprüsü'nde trafiği kapatan darbe girişiminde bulunan askerlerin bekleyişi sürüyor.

Askerlerle polis arasında zaman zaman çatışmalar da yaşanıyor.

Günün aydınlanması ile askerler tarafından yapılan tank atışı, bir TOMA'ya ve sivil araca isabet etti. Olayda 3 vatandaş da yaralandı. Yaralılar özel araçlarla çevre hastanelere kaldırıldı.

MALATYA'DA ASKERLER ATEŞ AÇTI

2. Ordu Komutanlığı önünde vatandaşlara ateş açıldı. Açılan ateş sonucu 1 vatandaşın yaralandığı belirtildi.


 
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.