Askeri Darbe girişimi Son Dakika: Ankara'da ölü sayısı 42

Askeri Darbe girişimi, Türkiye'yi sarsan kanlı askeri darbe girişimi sırasında Ankara'da toplam 42 kişi can verdi. Cuntacı askerlerin açtığı ateş sırasında yaralanan 100'den fazla kişi tedavi altına alındı. Bu arada Atatürk Havalimanı'nı işgal eden askerler polis ve vatandaşlar tarafından gözaltına alındı.

16 Temmuz 2016 Cumartesi 05:12
Askeri Darbe girişimi Son Dakika: Ankara'da ölü sayısı 42






Askeri Darbe girişimi Son Dakika: Ankara'da 42 ölü var

Askeri Darbe girişimi, Türkiye'yi sarsan kanlı askeri darbe girişimi sırasında Ankara'da toplam 42 kişi can verdi. Cuntacı askerlerin açtığı ateş sırasında yaralanan 100'den fazla kişi tedavi altına alındı. Bu arada gözaltına alınan subay sayısı 120 olarak açıklandı

İstanbul ve Ankara’da askeri kalkışma esnasında Atatürk Havalimanı’nın giriş ve çıkış noktalarını ele geçiren askerler, polis ve toplanan binlerce kişinin ortak çalışmasıyla etkisiz hale getirildi.

Son Dakika askeri Darbe

Aralarında 1 rütbelinin bulunduğu ve çoğunluğunun askerlerden oluşan bir grup polis tarafından gözaltına alınırken, Atatürk Havalimanı Hava Trafik Kontrol Kulesi’nde bulunan 6 asker özel harekat polisinin çalışmasıyla gözaltına alındı. Askerler en yakın polis karakoluna götürürüldü. Havalimanın giriş ve çıkışlarında bulunan askeri tanklar ise halk tarafından ele geçirilirken, tankların içinde askerler mahsur kaldı.

FLAŞ. İZMİR'DE RÜTBELİ İKİ ASKER GÖZALTINA ALINDI
Darbeci cuntaya yardım eden iki üst düzey asker gözaltında. Darbe girişimi nedeniyle İzmir'de iki üst düzey rütbeli iki asker gözaltına alındı.

Gölbaşı'nda 42 kişi öldü

Gölbaşı Polis okulu ve Türksat Uydu Merkezi'ne düzenlenen hava saldırısında toplam 42 kişinin can verdiği açıklandı. Son Dakika Askeri Darbe
Son Güncelleme: 16.07.2016 05:26
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.