Askeri Darbe girişimi son durum: İstanbul'da 6 sivil öldü,

Askeri darbe girişimi Türkiye'yi uykusuz bıraktı. İstanbul'da çok sayıda sivil çatışmalar sırasında hayatını kaybetti. Sadece Haydarpaşa Numune Hastanesi'nde 6 sivilin cenazesi bulunuyor. Yüzlerce yaralı tedavi altına alındı

16 Temmuz 2016 Cumartesi 03:55
Askeri Darbe girişimi son durum: İstanbul'da 6 sivil öldü,







Askeri Darbe girişimi son durum: İstanbul'da 6 sivil öldü,


Askeri Darbe Girişimi son durum, Türkiye'yi sarsan askeri darbe girişimi sırasında hayatını kaybeden 6 vatandaşın cenazesi Haydarpaşa Numune Hastanesi'ne getirildib İstanbul'da askerlerin açtığı ateş sırasında hayatını kaybeden ve yaralananlar Anadolu yakasında Haydarpaşa Numune Hastanesi'ne getirildi. Geceyarısı saat 02.30'a kadar 6 sivil ölü il çok sayıda yaralı getirildi. Yaralı sayısının 100'e yakın olduğu bunlardan bazılarının durumunun ciddi olduğu belirtildi. Ölümlere ateşli silahlardan çıkan mermilerin yol açtığı belirtiliyor.

 
ERDOĞAN İSTANBUL'DA

Bu arada Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı taşıyan TC-ATA uçağı Atatürk Havalimanı'na indi. Erdoğan buradan halka hitaben açıklamalarda bulundu.

CNNTürk'te 'Asker dışarı' sloganları

Bu arada CNN Türk binasına giren askerler kurum çalışanları ile kanala gelen vatandaşlar tarafından dışarı çıkarılmaya çalışılıyor. Vatandaşlar ve Kanal çalışanları 'Şehitler ölmez vatan bölünmez' Asker Dışarı' sloganları atıyor. CNN Türk ekranlarından halen tekbir sesleri ile sürekli ıslık geliyor.

ASKERLER HÜRRİYET DÜNYASI, DHA VE DOĞAN TV CENTER'DE

Bir grup asker Bağcılar'da bulunan Hürriyet binasını bastı. Hürriyet Gazetesi'nin yanı sıra Doğan Haber Ajansı'nın (DHA) çalışanlarını silah zoruyla dışarı çıkarttı, bu esnada çok sayıda silah sesleri duyuldu. Aynı dakikalarda CNN Türk'te çalışanlar da binadan çıkarılırken, ekranda sadece stüdyodaki yayına açık kameranın yayını yansıdı.
Bu arada Doğan TV ve Hürriyet Dünyası binasının çevresinde binlerce kişi toplandı.



ISPARTA'DA POLİS KIŞLADAN ÇIKAN KONVOYUN ÖNÜNÜ KESTİ


Isparta'da çok sayıda kişi darbe girişimini protesto için Kaymakkapı Meydanı'nda toplandı. Araç konvoylarıyla meydana gelen kalabalık, Türk bayrakları eşliğinde sloganlar attı. Gruptan bazıları meydanda bulunan 9'ncu Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel'in heykeli üzerine çıkarak protesto gösterileri yaptı. Kentteki camilerden ise önce vatandaşlar Kaymakkapı Meydanı'nda toplanmaya davet edildi, ardından ezan okundu.
Emniyet Müdürlüğü'nde görevli tüm personel göreve çağrılırken, polis ekipleri kentin tüm giriş ve çıkışlarını tuttu. Polis telsizlerinden, "Şu anda görevde olan tüm meslektaşlarımız, bayrağımıza, milletimize, devletimize karşı tehlike arz edecek her türlü hareketlere karşı gözünü kırpmadan gerekeni yapacaktır. Allah yar ve yardımcınız olsun" diye anons yapıldı.

 
Son Güncelleme: 16.07.2016 04:16
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.