Askeri Darbe son durum, 1 darbeci genarel öldürüldü

Ankara ve İstanbul'da parelel terör örgütü tarafından düzenlenen askeri darbe girişi büyük ölçüde bastırıldı. Kanlı darbe girişi sırasında İstanbul, Ankara'da can verenler var. Aralarında Albay, yüzbaşı rütbesinde olan 130 askeri personel gözaltına alındı

16 Temmuz 2016 Cumartesi 05:05
Askeri Darbe son durum, 1 darbeci genarel öldürüldü






Askeri Darbe son durum, 1 darbeci genarel öldürüldü


Askeri Darbe girişimine katılan bir generalin öldürüldüğü açıklandı. Başbaban Binali Yıldırım, öldürülen darbeci cuntanın liderleri arasında yer alan generalin adını açıklamadı.

SIKIYÖNETİM KOMUTANLARI BİLE ATAMIŞLAR


Ankara ve İstanbul'da askeri darbe girişiminde bulunan cuntanın 81 ile sıkıyönetim komutanı atadığı ortaya çıktı. Ankara'da aralarında HSYK üyelerinin de bulunduğu çok sayıda asker ve sivil hakkında tutuklama kararı çıkarıldı.
Askeri cunta içerisinde Muharrem Köse ile Mehmet Oğuz'un da yer aldığı bildiriliyor. Son Dakika Askeri Darbe


THY UÇUŞLARI 06.00'DA BAŞLIYOR


Bu arada darbeci askerler tarafından işgal edilen Atatürk Havalimanı'nda uçuşların saat 06.00'da başlayacağı açıklandı.   
THY Basın Müşavirliğinden yapılan açıklamada, "Sayın Cumhurbaşkanımız ve Başkomutanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın çağrısı ile İstanbul Atatürk Havalimanı’ndaki operasyonlarımız normale dönmüş olup, Türk Hava Yolları olarak tüm uçuşlarımızın saat 06.00 itibarıyla icra edilmesi planlanmaktadır." denildi.

Açıklamada, yolcuların mağduriyet yaşamaması için "www.thy.com.tr" internet sitesinden güncel bilgileri takip etmeleri istendi.
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.