Askeri Darbe son durum, Binali Yıldırım: 161 şehidimiz, 1440 yaralımız var

Paralel çetenin TSK içindeki uzantılarının silahlı başkaldırısı tamamen bastırıldı. Çete üyesi subaylar askeri bir helikopterle Yunanistan'a kaçarken ellerinde 161 kişinin kanı vardı.

16 Temmuz 2016 Cumartesi 13:15
Askeri Darbe son durum, Binali Yıldırım: 161 şehidimiz, 1440 yaralımız var






Binali Yıldırım: 161 şehidimiz, 1440 yaralımız var

Askeri Darbe son durumParalel yapının cuntacı subayları tarafından dün akşam saatlerinde başlatılan kalkışma büyük ölçüde bastırıldı. Kalkışma sırasında aralarında polis ve vatandaşlarında bulunduğu 161 kişi hayatını kaybetti. Rütbelerini sökerek Yunanistan'a kaçan darbeciler geride 1440 yaralı bıraktı.

2 BİN 839 ASKER GÖZALTINDA

BAŞBAKAN Binali Yıldırım Çankaya Köşkü'nde Orgeneral Hulisi Akar ile birlikte yaptığı açıklamada, "Paralel çete, mensupları artık Türk adaletinin elindedir. Müstahak oldukları her türlü cezayı göreceklerdir. Maalesef, bu kalkışma bastırılmıştır. Ancak, 161 şehidimiz var. 1440 yaralımız var. Bu aşağılık kalkışmaya, bu olaya karışan şu ana kadar 2 bin 839 çeşitli rütbede subay, asker gözaltına alınmıştır. Bir belayı büyük millet bir kez daha basireti ile def etmiştir" diye konuştu.
Anahtar Kelimeler:
Askeri Darbe Son Durum
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.