Askeri darbe son durum, Rütbeliler kaçtı, halk askeri linç etmeye kalktı

Türkiye askeri cunta yönetiminin eşiğinden döndü, Ankara merkezli askeri darbe girişimi, Türk halkının askere olan sevgisini, güvenini yerle bir etti. Cumhuriyet tarihinde İstanbul'da askere ilk kez askere linç girişimi görüntüleri ortaya çıktı. Fethullahçı Terör Örgütü yandaşlarının 'Tatbikat' yalanıyla yollara döktüğü askerler şaşkın..

16 Temmuz 2016 Cumartesi 09:07
Askeri darbe son durum, Rütbeliler kaçtı, halk askeri linç etmeye kalktı






 
Askeri darbe son durum, Rütbeliler kaçtı, halk askeri linç etmeye kalktı


Askeri Darbe son durum, Türkiye'yi ayağa kaldıran bir avuç cuntanın askeri girişimi sırasında rütbeli subaylar ortalıktan kaybolurken, vatandaşla asker ilk kez karşı karşıya geldi. Cumhuriyet tarihi boyunca askerini gözü gibi koruyan, askerine güvenen Türk halkı ilk kez darbecilerin 'Tatbikat yapıyoruz' yalanıyla sokaklara döktüğü askerler karşı karşıya geldi. Yollarda gördükleri öldürülmüş cesetler karşısında şoke olan halk, rütbesiz askerlere saldırdı.



KÖPRÜ ÜSTÜNDE LİNÇ GİRİŞİMİ
 

Boğaziçi Köprüsü'nde sabah saatlerinde askerlerin teslim olmasının ardından, köprü üzerinde toplanan grup, bir askeri linç edercesine dövdü. Kalabalık arasında bulunanların askeri tekmelediği anlarda bazı kişilerin "aşağı atın" diye bağırdığı duyuldu. Aldığı darbelerle kendinden geçen askerin bedeni taşınırken botları görüldü.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.