Aşkı için Fenerbahçe'yi bıraktı, minareye çıktı

Aşk insana bunu da yaptırdı. Koyu Fenerbahçeli genç, sevdiği kızla evlenebilmek için Trabzonsporlu kayınpederini bakın nasıl ikna etti.

03 Mart 2019 Pazar 12:18
Aşkı için Fenerbahçe'yi bıraktı, minareye çıktı






Aşkı için Fenerbahçe'yi bıraktı, minareye çıktı

Sevdiği kızla evlenebilmek için tuttuğu takımı değiştiren Hasan Sağlam adlı genç, minareye Trabzonspor forması giyerek aşkını ilan etti..

Kayın pedederi, damat adayına kızı ile evlenme şartı olarak 'Trabzonsporlu olacaksın' deyince işin rengi değişti. Kızı ile evlenebilmesi için şart koyan baba, Hasan Sağlam’ın bir minareye çıkarak Trabzonspor’lu olduğunu bağırarak söylemesini istedi.

Alanyurt’ta bulunan Yunus Emre Camisi’nin minaresine çıkan Hasan Sağlam üzerine giydiği Trabzonspor formasıyla “Ben Hasan Sağlam, bugüne kadar Fenerliydim, bundan sonra Trabzonspor’luyum , bize her yer Trabzon" diye bağırdı. O anlar ise amatör bir kamera tarafından saniye saniye kaydedildi.

KAYINPEDERİM FENERLİ OLDUĞUMU ÖĞRENİNCE....

Sağlam “Ben çok koyu bir Fenerbalçeliyim. Kayın babam benim Fenerli olduğumu öğrenince, bu duruma tepki gösterdi. Kayın babam bana ‘Minareye çıkıp Trabzonsporluyum’ diye bağırmazsan kızımı vermem' dedi. Minareye çıktım bağırdım. Videoyu da kayın babama gönderdim. Sevgi, takımdan daha önemlidir. Bundan sonra Trabzonsporluyum" dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.