Atak koleji kardeşlik turnuvası

06 Kasım 2012 Salı 18:45
Atak koleji kardeşlik turnuvası






MARDİN (CİHAN)- Mardin'de eğitim faaliyetlerini sürdüren Özel Safiye Beşir Atak Koleji kardeş okullarla birlikte Kardeşlik Turnuvası'nda bir araya geldi.

Mardin merkez Akıncı, Bağlıca, Ayfer Gök ortaokulları ile Kızıltepe ilçesinden Işıklar Ortaokulu'nun öğrencilerinin katıldığı turnuvada basketbol ve futbol müsabakaları düzenlendi. Bulundukları okullarda sınırlı imkânları sahip olan kardeş okul öğrencileri ilk defa halı sahada maç oynamanın keyfini yaşadılar.

Safiye Beşir Atak koleji İlköğretim Müdürü Erdal Boz, Atak koleji olarak daha önce kardeş okul olarak seçilen okullarla Kardeşlik Turnuvasında bir araya geldiklerini söyledi. Boz, Gerek bulundukları bölge gerekse yaşadıkları köyde belirli sıkıntılar içerisinde olan çocuklar kardeşlik turnuvasında birlik ve beraberliğimizi kimsenin bozamayacağı adına güzel bir görüntü sergilediler. Kardeş okullarımızda eğitim gören çocuklarımızın her yönden gelişimine katkı sağlamak için büyük bir gayret gösteriyoruz. Değişik programlarla bir araya gelerek bu kardeşliğimizi kavileştirecek çalışmalarımızı artırarak devam edeceğiz. dedi.

Turnuva sonunda Mardin merkez Akıncı Ortaokulu futbol müsabakalarında rakiplerini yenerek birinci oldu. Basketbol da ise Safiye Beşir Atak Koleji birinciliği aldı.Turnuva sonunda dereceye giren öğrencilere de çeşitli ödüller verildi.
CİHAN
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.