Atatürk Havalimanı ne zaman taşınacak?

Açılışı Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından yapılan İstanbul Havalimanı'na taşıma işi ikinci kez ertelenirken, büyük göçü organize eden şirketin yürüttüğü PR çalışmaları havada kaldı.

19 Şubat 2019 Salı 01:34
Atatürk Havalimanı ne zaman taşınacak?






Atatürk Havalimanı ne zaman taşınacak?

Taşınması yılan hikayesine dönen, Atatürk Havalimanı'ndan şimdi de bilet satışları durduruldu. Dünyanın en büyük havalimanı taşınması reklamlarıyla bir önceki seçime damgasını vuran 'Büyük Göç' ikinci seçimi de geride bırakabilir..


Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından 29 Ekim 2018'de resmi açılışı yapılan İstanbul Havalimanı'nın taşınma sürecindeki tarih belirsizliği bilet satışlarını da etkiledi. 'Dünyanın en büyük havalimanı göçü' olarak ilan edilen taşınma süreci resmi olarak iki kez ertelenen havalimanında şimdi de bilet satışları durduruldu.

Airtporthaber'in haberine göre büyük taşınma sürecinin resmi açıklama henüz yapılmasa da Nisan ayına erteleneceği iddialarının çıktığı şu günlerde İstanbul Havalimanı'ndan gerçekleştirilen mevcut sefere ait bilet satışının olmaması kafaları karıştırdı.

Türk Hava Yolları'nın resmi internet sitesi üzerinden yapılan aramalarda da 28 Şubat 2019 tarihinden sonraki tarihlerde "Seçtiğiniz tarih ve güzergâhta uçuşumuz bulunmuyor. Bu bilgileri değiştirerek yeni uçuş arayabilirsiniz" ifadesi yer alıyor.

THY Müşteri hizmetleri ne diyor?

THY Müşteri Hizmetleri yetkilileriyle gerçekleştirilen görüşmelerde de Mart ayında İstanbul Havalimanı çıkışlı uçuşların görüntülenemediği ve İstanbul'dan sadece Atatürk Havalimanı ile Sabiha Gökçen Havalimanı'ndan uçuş satın alınabileceği bilgisi veriliyor.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.