Atatürk sevgisi: Büstün karşısına geçerek dua okudu

Fethiye'de Atatürk büstü önünde ellerini açarak Atatürk’e dua eden genç bir adam, sosyal medyada günün konusu oldu. Fotoğraf çok sayıda yurttaş tarafından paylaşıldı.

21 Aralık 2017 Perşembe 11:11
Atatürk sevgisi: Büstün karşısına geçerek dua okudu






Atatürk sevgisi: Büstün karşısına geçerek dua okudu


Fethiye'de kent merkezinde bir Atatürk büstü önüne gelerek dua okuyan genç adamın saygı dolu görüntüsü sosyal medyada günün konusu oldu.


Yer Fethiye. Atatark büstünün hemen önü. Mustafa Kemal Atatürk’e özlemin her geçen gün daha arttığı Türkiye’de, duygulandıran bir görüntü daha ortaya çıktı.

Fethiye'de Atatürk büstü önünde ellerini açarak Atatürk’e dua eden genç bir adam, Fethiye'de günün konusu oldu.

Odatv'de yer alan habere göre Atatürk büstü önünde ellerini açarak dua eden gencin fotoğrafını çekip sosyal medya hesabından paylaşan CHP İlçe eski Başkanı Emrah Doğu, "Bugün Fethiye’de bir vatandaşımız Atatürk'e dua ediyor!.. Başka bir yerde göremezsiniz bir zat ben çektim tesadüfen..." notunu düştü. KAYNAK; ODATV

,


 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.